Szoftver kereskedelem

Fejlett technológiai háttér

  Eset Nod32
 

 

 

ESET Smart Security

A díjnyertes NOD32 vírusirtóra épülő ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, valamint levélszemétszűrőt is tartalmaz, így biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát. Rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.

Az ESET Smart Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 Antiviruson alapszik. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját.

 

 

Integrált megközelítés

Az ESET Smart Security egy integrált biztonsági programcsomag, mely nem csupán a különböző biztonsági programok egyazon kezelőfelület segítségével történő elérésének lehetőségét nyújtja.

ESET Smart Security integrált védelem

Az ESET Smart Security különböző moduljai együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, így biztosítva igen alacsony erőforrásigény mellett maximális védelmet.

Vírus- és kémprogramvédelem

Az ESET Smart Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 Antivirus rendszerben is használt díjnyertes ThreatSenseR technológián alapszik, védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Smart Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el.

Személyi tűzfal

A személyi tűzfal figyeli a védett számítógép és a hálózat más számítógépei közötti teljes adatforgalmat, megvédve ezáltal otthoni számítógépét a külső támadásoktól.

ESET Smart Security hálózati aktivitás

Levélszemétszűrő

Az ESET Smart Security levélszemétszűrő modulja kiszűri a kéretlen e-maileket, így fokozza az elektronikus kommunikáció biztonságát és kényelmét.

ESET Smart Security levélszemétszűrő
 
     
Letöltés Eset szoftver próbaváltozat letöltés
       

Weboldal készítés - Keresőoptimalizálás - Tárhely szolgáltatás - Weblap elemzés - Internet marketing - Szoftver kereskedelem
Főoldal - Exclusive Media - Szolgáltatásaink- Webes megoldások - Kapcsolat
Copyright Exclusive Media 2009. Exclusive Media